πρωτες βοηθειες,first aid,σεμιναριο,seminar

EΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Η σχολή μας πραγματοποιεί αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Πρώτων Βοηθειών Emergency First ResponseFR).

lifeguard-first-aidΤα προγράμματα που διδάσκονται από τους εκπαιδευτές μας είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα αναφορικά με την ισχύ τους αλλά και τα πρωτόκολλα που ακολουθούν για τη σωστή και ασφαλή παροχή Πρώτων βοηθειών.

Ο Οργανισμός EmergencyFirstResponse είναι διεθνής οργανισμός εκπαίδευσης Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (CPR), Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) και Πρώτων Βοηθειών στον κόσμο, ο οποίος αναπτύσσεται ταχύτατα. Διαθέτει περισσότερους από 31.000 εκπαιδευτές σε όλο τον κόσμο, με 36 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και παράδοση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικού υλικού.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Emergency First ResponseFR) βασίζονται σε πρότυπα περίθαλψης και φροντίδας ασθενών που δημοσιεύθηκαν το 2005 στις Οδηγίες για Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (CPR) και Έκτακτη Καρδιαγγειακή Περίθαλψη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιάς αλλά και στις απόψεις της ομάδας ILCOR.

Η ILCOR είναι ένας διεθνής όμιλος που αντιπροσωπεύει τους περισσότερους και μεγαλύτερους οργανισμούς ανάνηψης του κόσμου.

  


Εκπαιδευση Πρωτοβαθμιας Φροντιδας - Emergency First Response Primary Care (CPR)

emergency,first aid,response,primary,lifeguardΑυτό το σύνολο μαθημάτων διδάσκει τους συμμετέχοντες πώς πρέπει να ανταποκριθούν σε καταστάσεις ανάγκης που απειλούν τη ζωή. Εστιάζει στην παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας με το συνδυασμό θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων και τη χρήση ρεαλιστικών σεναρίων και πρακτικής εξάσκησης έτσι ώστε ο συμμετέχοντας να χτίσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις ικανότητές του και να είναι έτοιμος όταν παρουσιαστεί ανάγκη.
Παρουσιάζεται η χρήση καθαρού οξυγόνου και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED).
ΑυτήηενότηταμπορείνασυνδυαστείμετοEmergency First Response Secondary Care (First Aid) και Emergency First Response Care for Children Course.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα

 


Εκπαιδευση Δευτεροβαθμιας ΦροντΙδας - Emergency First Response Secondary Care (FirstAid)

Η ενότητα αυτή καλύπτει τραυματισμούς και ασθένειες που δεν απειλούν άμεσα τη ζωή.
Εστιάζει στην παροχή δευτεροβάθμιας φροντίδας με το συνδυασμό θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων και τη χρήση ρεαλιστικών σεναρίων και πρακτικής εξάσκησης.
Παρουσιάζεται η αξιολόγηση τραυματισμού, ασθένειας, επίδεση και ακινητοποίηση για εξαρθρώσεις και κατάγματα.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα

 

Εκπαιδευση Φροντιδας για παιδια - Emergency First Response Care for Children Course

protes,boitheies,navagosostis,πρωτες βοηθειες,ναυαγοσωστηςΑυτή η ενότητα διδάσκει τους συμμετέχοντες την παροχή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), τη χρήση Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) και πρώτες βοήθειες για παιδιά 1-8 χρονών και για βρέφη έως ενός χρόνου. Εξετάζονται οι έκτακτες ανάγκες που μπορεί να παρουσιαστούν σε παιδιά και οι διαφορές τους από τους ενήλικες.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα

 

Εκπαιδευτης Πρωτων Βοηθειών - Emergency First Response Instructor

Στη διάρκεια των μαθημάτων θα τελειοποιήσετε την τεχνική σας ως παροχέας πρώτων βοηθειών και θα εστιάσετε στους τρόπους διδασκαλίας τους σε άλλους.
Περιλαμβάνει τη χρήση καθαρού οξυγόνου, Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) και την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προαπαιτούμενα: Τουλάχιστον 18 ετών και να έχετε ολοκληρώσει τα παραπάνω προγράμματα μέσα στους τελευταίους 24 μήνες.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα

 

Εκπαιδευση Διαχειρισης Οξυγονου - Emergency Oxygen Provider

Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε να αναγνωρίζετε τις καταστάσεις που χρειάζεται η παροχή οξυγόνου, τις διαδικασίες ασφαλείας για την παροχή του, και τη συναρμολόγηση του εξοπλισμού οξυγόνου. Δεν χρειάζονται κάποια προαπαιτούμενα.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα

efr.manual-certificationΟι συμμετέχοντες σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών θα πάρουν
το εγχειρίδιο EFR του οργανισμού και ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση θα λάβουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση EFR.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος χρησιμοποιείται έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό καθώς και ειδικός εξοπλισμός για την πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων.

Το κόστος μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45 του ΟΑΕΔ.

You are here Εκπαιδευση Σεμινάρια Α' Βοηθειών

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τζαβέλα 80 & Πινδάρου
Καστέλα, Πειραιάς
Τ.Κ. 18533
Τηλ.: 210-4131919
Fax: 210 41 32 208
Email: info@lifeguardtraining.gr
Website: www.lifeguardtraining.gr

SOCIAL MEDIA

facebook icontextodrinkweb20facek
twitter icontextodrinkweb20twit
youtube icontextodrinkweb20yout